Startsida
Life & Natura 2000

En kväll om vattenvård!

Vatten berör oss alla och det är en av våra viktigaste resurser. Som med alla viktiga, gemensamma resurser finns många viljor och åsikter om hur det ska brukas och förvaltas. I botten ligger även politiska beslut, direktiv och lagkrav. 

För att bena i vad som är vad arrangerar LRF Jämtland tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan och Norrskog en informationskväll om vattenförvaltning och vad som styr de krav som i slutändan många gånger riktas mot markägare och företagare. Både du som är markägare och du som är intresserad av frågorna i allmänhet är välkomna! Representanter från LRF, Norrskog och berörda myndigheter kommer att finnas på plats. Kvällen arrangeras som en del av projektet Triple Lakes. 

Vi tror att det här kan bli en intressant och lärorik kväll och vi hoppas att många vill komma! Här kan du läsa mer och anmäla dig! Anmäl din senast den 2/5. 

 

Aktuellt

Välkommen till vårt seminarium!

Nu är det dags att knyta ihop säcken! Den 14-15 maj håller vi ett seminarium om vattenvård i perspektivet av ett förändrat [ ... ]

Läs mer...
Nu river vi Långränndammen i Gimån
Nu river vi Långränndammen i Gimån

Efter många turer är arbetet med att riva den gamla flottningsdammen i Gimån igång. Det var först oklart vem som var ansvar [ ... ]

Läs mer...

Följ vårt arbete!